Gemeenteavonden, mei 2020


Beste betrokkene bij Levend Water,

 

Op dinsdag 19 mei 2020 is er een gemeenteavond in het gebouw. Daar nodigen we je graag voor uit. Hieronder lees je er meer over.

 

Waarom ontmoeten we elkaar in het echt?

 

We gaan als kerkfamilie door een lastige tijd. Er spelen dingen in het leiderschap. Johan Hammink heeft zijn taak als voorganger neergelegd. En ook andere dingen lopen niet lekker. Daarom heeft David Koerts vorig jaar Steve van Deventer gevraagd om te helpen. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van kerken. Dit gaat de hele gemeente aan. Daarom willen we iedereen erbij betrekken. Ook jou!

 

Voor open en eerlijke gesprekken helpt het om elkaar in de ogen te kunnen kijken. Daarom kiezen we ervoor om elkaar in het echt te ontmoeten. Uiteraard willen we een veilige ontmoeting. Daarom houden we ons aan de regels van het RIVM. We zorgen dat iedereen altijd 1,5 meter afstand kan houden. Daar richten we de ruimte voor in. En er zijn maximaal 30 mensen aanwezig.

 

Laat weten of je wel of niet komt

 

Wil je alsjeblieft aan ons doorgeven of je komt? Ook als je niet kunt of wilt komen, is dit voor ons belangrijk om te weten. Via deze link geef je het heel eenvoudig door. Wil je dit zo snel mogelijk doen? Uiterlijk maandag 18 mei om 12.00 uur. Bedankt!

 

Dit kun je verwachten

 

Dinsdag 19 mei is een eerste gemeenteavond. De avond begint om 20.00 uur in het gebouw aan de Hermesstraat 65 in Delft. Op deze avond willen we in kaart brengen wat er speelt en wat je bezighoudt. Dat betekent: luisteren naar elk gemeentelid. Daar willen we echt ons best voor doen. Eerst vertelt Steve hoe een gezonde kerkgemeenschap eruitziet. Daarna gaan we in kleine groepen in gesprek. We hopen van harte dat je erbij bent. Want ook jouw inbreng is belangrijk.

 

Op woensdag 27 mei komt er een tweede gemeenteavond. De uitnodiging daarvoor volgt nog. Dan kijken we: wat is er nodig om weer een gezonde gemeente te worden, tot eer van God? Want dat is ons doel. Steve vertelt iets over sleutels tot herstel. En we gaan weer met elkaar in gesprek.

 

Hopelijk tot ziens!

 

We willen dat Levend Water een plek wordt waar mensen groeien in geloof, zich veilig voelen en waar open gecommuniceerd wordt. Met deze gemeenteavonden maken we een begin aan het herstelproces. We ontmoeten je er graag.

 

Met vriendelijke groet,

 

David Koerts

Steve van Deventer