Bouwfonds Levend Water

De informatie die wij wettelijk verplicht zijn om te publiceren in verband met de status voor Algemeen Nut Beogende Instelling voor stichting Bouwfonds Christelijke gemeente Levend Water, staat gepubliceerd in het ANBI-portaal van KKA:

http://www.kkgkka.nl/kka/anbi-portaal/st-bouwfonds-chr-gem-levend-water/

Stichting Bouwfonds Christelijke gemeente Levend Water is een steunstichting voor de Christelijke gemeente Levend Water Delft en heeft als doel het realiseren van huisvesting voor Levend Water. 

Omdat deze stichting is gelieerd aan Levend Water Delft is valt deze ook onder de ANBI-groepsbeschikking van Verenigde Pinkster- en Evangelie gemeenten (VPE). Het voordeel van het hebben van de ANBI status is dat giften aftrekbaar zijn bij de opgave van de belastingen. Daarnaast is beoordeeld dat de stichting aan de kwaliteitseisen voldoet van een zekere mate van organisatie en bestuur. In de toekomst zal de ANBI-status zich meer en meer ontwikkelen tot een kwaliteitskeurmerk voor stichtingen en goede doelen. Het is goed om te weten dat het Bouwfonds Christelijke gemeente Levend Water dus deze kwaliteit al biedt.